A Subcontinental Novelist’s Perspective

Bapsi Sidhwa (Scrittrice)

Abstract

Bibliografia

Sidhwa, Bapsi. 1991. Cracking India. Minneapolis, MN: Milkweed.

Sidhwa, Bapsi. 1992. The Crow Eaters. Minneapolis, MN: Milkweed.

Sidhwa, Bapsi. 1993. An American Brat. Minneapolis, MN: Milkweed.

Sidhwa, Bapsi. 2008. The Pakistani Bride. Minneapolis, MN: Milkweed.

Sidhwa, Bapsi. 2013. “Defend Yourself Against Me”. Their Language of Love. New Delhi: Penguin (forthcoming).

Italian translations:

Sidhwa, Bapsi. 2000. Il talento dei Parsi (The Crow Eaters). Traduzione di Luciana Pugliese, Vicenza: Neri Pozza.

Sidhwa, Bapsi. 2002. La sposa Pakistana (The Pakistani Bride). Traduzione di Luciana Pugliese, Vicenza: Neri Pozza.

Sidhwa, Bapsi. 2003. La spartizione del cuore (Cracking India). Traduzione di Luciana Pugliese, Vicenza: Neri Pozza.

Views: 114

Download PDF

Downloads: 60